Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat is Industriële LCD Monitor?
Evenementen
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu

Wat is Industriële LCD Monitor?

2022-09-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat is Industriële LCD Monitor?

De industriële die LCD Monitor is liquide crystale displays in de industrie, met een verscheidenheid van vertoningsgrootte, installatiemethodes worden gebruikt, enz. Verschillend van gewone liquide crystale displays, kan het aan extreme milieu's aanpassen, stabiel, een lange levensduur in werking stellen en hebben.
Volgens de installatiemethode, kan het worden verdeeld in: ingebed, rek-opgezet, en open.
De grootte en de resolutie spelen ook een rol in algemene leesbaarheid. Over het algemeen, wordt 6,5, 8,4, 10,4, 12,1 en 15 duim LCDs op LCD wijze meestal gebruikt in industriële toepassingen. Deze afmetingen verstrekken genoeg ruimte voor het bekijken van aantallen, golfvormen, of andere grafische gegevens zonder teveel ruimte op te nemen over het apparaat.


Resolutie:
De eisen ten aanzien van resolutie worden hoofdzakelijk bepaald door de vertoningsinformatie of de vertoningsgegevens. In het verleden, waren VGA, SVGA, en XGA-de resoluties het populairst.


Duurzaamheid:
De weerstand tegen temperatuurveranderingen en trilling is een belangrijke overweging in het selecteren van vertoningen voor eigentijdse industriële toepassingen. De vertoningen moeten genoeg veerkrachtig zijn om builen of builen mechanische exploitanten of perifeer materiaal te verhinderen, en moeten een brede waaier van werkende temperaturen kunnen behandelen. Vergeleken bij CRTs, zijn LCDs meer bestand tegen temperatuurveranderingen, builen en trillingen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.