Bericht versturen
Huis >

Shenzhen P&O Technology Co., Ltd Bedrijfprofiel

Shenzhen P&O Technology Co., Ltd
Shenzhen P&O Technology Co., Ltd
-->
Ongeveer ons
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu
Shenzhen P&O Technology Co., Ltd
Shenzhen P&O Technology Co., Ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Afrika , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur

Merken:

pols

Nr van Werknemers:

290~330

Jaarlijkse Verkoop:

**,***,***-**,***,***

Gevestigd jaar:

2008

De uitvoerpc:

90% - 100%

Inleiding

Wij zijn een high-end technologische fabrikant van TFT-displays, met hoofdkantoor in Shenzhen, Guangdong, China.Shenzhen P&O Technology Co., Ltd.Het heeft sterke geautomatiseerde productieapparatuur, R & D- en productieteams en strikt kwaliteitsmanagement ISO 9001, ISO 14001, RoHS, REACH en andere certificaten.Onze belangrijkste producten zijn:TFT-scherm,LCD-modules,AanraakpaneelDe fabriek heeft een moderne productie stofvrije workshop van meer dan 5.300 vierkante meter en meer dan 330 werknemers. Onze productiecapaciteit kan 700.000 stuks / maand bereiken.

 

Onze producten worden op grote schaal gebruikt in medische apparatuur, industriële instrumenten, telecommunicatieterminals, smart home en smart wearable device, luchtvaart, automotive, militaire, retail,spelletjes en andere gebieden.

 

Gebaseerd op solide professionele kennis, geavanceerde apparatuur en productietechnologie, onderzoekt ons technische expertenteam voortdurend de nieuwste technologie en markttrends,biedt de hoogste kwaliteit van gepersonaliseerde service en op maat gemaakte ontwerpoplossingen, zijn we belangrijke strategische partners geworden van onze wereldwijde klanten.Onze missie is om een betrouwbare en betrouwbare TFT LCD display module customization specialist.

 

Contactpersonen:Anna Hu.
Telefoon: 008613714394335
Tel / fax: +8675521011746
E-mail: anna@polcd.com

 

China adres:Tweede verdieping, gebouw C, Huarong Road 416, Shuiwei Community, Dalang Street, Longhua District, Shenzhen,Guangdong, China

Duits adres:Langbergring 24 21033 Hamburg Duitsland

 

CHINA Shenzhen P&O Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Grootte van de productieapparatuur


TFT-LCD-display is een veelgebruikte displaytechnologie in moderne elektronische apparaten, die een hoge definitie, snelle responstijd en een laag stroomverbruik biedt.een zeer nauwkeurige productieapparatuur en complexe productieprocessen nodig zijnDaarom beschikken TFT-LCD-fabrieken meestal over geavanceerde apparatuur en technologie om een hoge kwaliteit en hoge output te garanderen.en bekleding van glassubstraten, afzetting, fotolithografie en etsen van dunne films, en gebruik maken van geautomatiseerde besturingssystemen om de stabiliteit en consistentie van de productie te waarborgen.

 

CHINA Shenzhen P&O Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Productieproces


Het productieproces van TFT-LCD omvat meerdere stappen, waaronder het reinigen en snijden van het substraat, de coating, de filmdepositatie, de fotolithografie en het etsen.glassubstraten worden schoongemaakt en in specifieke maten gesnedenVervolgens wordt een laag van transparant geleidend materiaal op het substraatoppervlak gecoat, gevolgd door afzetting van verschillende dunne films, waaronder de actieve laag, de metalenen passivatieschaalFotolithografie en etsen worden vervolgens gebruikt om de gewenste patronen op de verschillende lagen te creëren.

 

Ten slotte worden de substraten samengesteld tot een compleet TFT-LCD-paneel, met inbegrip van de toevoeging van polarisator, achtergrondverlichtingseenheid en bestuurder IC.Het gehele productieproces is zeer nauwkeurig en vereist geavanceerde apparatuur en technologie om een kwalitatief hoogwaardige en productieve productie te garanderen.

 

CHINA Shenzhen P&O Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

Service

Een oplossing voor iedereen

 

01 Stabiele toeleveringsketen
We zijn de directe distributeur voor LCD glas en driver IC, dus we kunnen continu aanbod zonder onderbreking garanderen voor 20 jaar.

 

02 OEM/ODM
We bezitten een fabriek van 5300 vierkante meter in Shenzhen City, ondersteunen OEM & ODM, we bieden onze expertise in het ontwerp, de productie en de kwaliteitscontrole van het product.OEM- en ODM-diensten geven klanten meer controle over het ontwerp en het merk van uw producten.

 

03 Op maat gemaakte diensten
We kunnen het product aanpassen volgens de specificaties en vereisten van onze klant. Ongeveer 95% van al onze producten zijn op maat gemaakt door ons R & D-team.We kunnen de LCD-grootte en helderheid aanpassenFPC-interface, pin definitie, vorm en materiaal, en ook de glazen dekking van het touch panel.

 

04 Hoog professionele technische ondersteuning
Het team voor technische ondersteuning kan klanten deskundig advies en begeleiding geven over de beste LCD-producten voor hun specifieke behoeften en toepassingen,het aanbieden van producttest- en debuggingdiensten om klanten te helpen bij het identificeren en oplossen van eventuele problemen of problemen die zich kunnen voordoen met hun LCD-producten,provide training and education resources to help customers understand how to use and maintain their LCD products properly and provide warranty and repair services for their LCD products to ensure customer satisfaction and minimize downtime in the event of any issues.

 

05 24 uur technische ondersteuning
We have a dedicated engineering team to provide our customers with the best professional and technical support and help customers overcome any challenges or issues that may arise to get our display to operate perfectly on customer's device.

 

CHINA Shenzhen P&O Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Als high-tech onderneming, de Technologieco. van Shenzhen P&O, is Ltd een professionele fabrikant belast met lcd de vertoningsmodules van uitstekende kwaliteit. Onze hoofdproducten zijn TFT LCD-Modules, Aanrakingscomité. Wij leveren de aanpassingsdienst, heeft de fabriek meer dan 5300 vierkante meters van moderne productie stofvrije workshop, en meer dan 330 werknemers. Onze productiecapaciteit kan 600.000 PCs/Maand bereiken.


Onze producten worden wijd gebruikt in instrumenten en materiaal met inbegrip van industriële automatisering, telecommunicatieterminals, slim huis, auto, militair, kleinhandels, gokken, luchtvaart, onderwijs en andere gebieden.


De „kwaliteit eerst, de dienst eerst“ is onze commissie. Onze producten worden uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika en de regio Van Azië en de Stille Oceaan, en een goede reputatie van klanten bereikt. Met de beste kwaliteit en de dienst, zullen wij win-win samenwerkingsverhouding creëren.

 

CHINA Shenzhen P&O Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0CHINA Shenzhen P&O Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

Als belangrijke TFT LCD-Vertoningsfabrikant, Polcd-nam het team aan diverse tentoonstellingen in Europa en Noord-Amerika deel. Wij zijn gelukkig om met bezoekers in wisselwerking te staan en hun vragen over LCD Vertoning en technologie te beantwoorden, onze kennis en deskundigheid met de industriedeskundigen en potentiële klanten te delen rond de wereld, en nieuwe vennootschappen te vestigen.

 

CHINA Shenzhen P&O Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.