Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de aanpassingsdiensten van TFT LCD?
Evenementen
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu

Wat zijn de aanpassingsdiensten van TFT LCD?

2023-06-02

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de aanpassingsdiensten van TFT LCD?

 

Bent u vermoeid van het zoeken naar de perfecte TFT LCD-vertoning die pasvormen uw unieke behoeften?

Kijk neen dan verder onze klantgerichte TFT LCD-vertoningen. Met de capaciteit om de de grootte, de vorm, IPS het bekijken hoek, de helderheid, backlight, het capacitieve of weerstand biedende touche screen, en FPC aan uw nauwkeurige specificaties aan te passen, kunt u ervoor zorgen dat uw vertoning aan elk van uw vereisten voldoet.

 

Ons TFT LCD komt in een verscheidenheid van grootte en vormen om eender welke toepassing, van handbediende apparaten aan grote industriële vertoningen te passen. Met IPS technologie, kunt u van een bredere het bekijken hoek en van een nauwkeurigere kleurenreproductie genieten, die ons vertoningenideaal voor gebruik in high-end toepassingen maken. Bovendien, kenmerken onze vertoningen hoge helderheidsniveaus ervoor zorgen, die dat uw inhoud zelfs in helder zonlicht zichtbaar is.

 

Wij begrijpen dat de touch screenfunctionaliteit voor vele toepassingen kritiek is, wat is waarom wij zowel capacitieve als weerstand biedende touch screenopties aanbieden. De capacitieve touche screnen bieden een ontvankelijkere aanrakingservaring aan, terwijl de weerstand biedende touche screnen met handschoenen kunnen worden gebruikt of styluses. Wij kunnen het touche screen aanpassen om de grootte en de vorm van uw vertoning te passen ervoor zorgen, die dat uw gebruikers een naadloze ervaring hebben.

 

Onze vertoningen kenmerken ook een verscheidenheid van backlightopties, met inbegrip van leiden en CCFL, toestaand u om de optimale helderheid voor uw toepassing te selecteren. Wij kunnen backlight ook aanpassen om het verduisteren functionaliteit te omvatten, verder verbeterend de veelzijdigheid van onze vertoningen.

 

Tot slot bieden wij een waaier van FPC-opties, met inbegrip van aantal spelden en hoogte aan, om te verzekeren dat onze vertoningen foutloos met uw bestaande hardware integreren.

 

Bij ons bedrijf, pride wij bij het leveren van het hoogstaande, klantgerichte TFT LCD-Scherm die aan de nauwkeurige behoeften van onze klanten voldoen. Contacteer ons vandaag om meer over te leren hoe wij u kunnen helpen de perfecte vertoning voor uw toepassing tot stand brengen.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.