Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de voordelen van 2,8 duim TFT LCD?
Evenementen
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu

Wat zijn de voordelen van 2,8 duim TFT LCD?

2023-07-21

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Wat zijn de voordelen van 2,8 duim TFT LCD?

 

TFT-Vertoningsbeschrijving:
Dit is een vertoning van 2,8 duimtft lcd met IPS technologie en een capacitief aanrakingspaneel (CTP). Het voorziet duidelijke en nauwkeurige visuals van ontvankelijke aanrakingscontrole, die tot het maken ideaal voor diverse toepassingen, van de elektronika van de consument aan industrieel materiaal.

 

Aangepast aanrakingspaneel:
Ons TFT LCD kan met capacitieve of weerstand biedende touche screnen, met glas of acryldouanepanelen worden aangepast. Bovendien kunnen wij blauwe lichte filters ook aanpassen om de ogen van gebruikers tegen schadelijke blauwe lichte straling te beschermen.
Het aanrakingspaneel biedt enige en multi-aanrakingsopties aan. Single-point aanraking moet slechts aan één aanrakingspunt antwoorden, terwijl het multi-aanrakingsscherm aan de positie en de actie van veelvoudige aanrakingspunten moet tegelijkertijd antwoorden, zodat de geavanceerdere technologie van de aanrakingssensor en de hogere verwerkingscapaciteit wordt vereist om snellere reactiesnelheid te bereiken.

 

Productvoordelen
Deze 2,8 duimlcd vertoning met IPS technologie en capacitief aanrakingspaneel (CTP) voorziet duidelijke en nauwkeurige visuals van ontvankelijke aanrakingscontrole. De IPS technologie biedt een brede het bekijken hoek en een betere kleurenreproductie aan, terwijl CTP de gebruikerservaring verbetert. Zijn compacte grootte en veelzijdige functionaliteit maken tot het een ideale keus voor diverse toepassingen. De combinatie IPS en CTP technologieën voorziet een uitzonderlijke visuele ervaring van intuïtieve aanrakingscontrole, die tot het een uitstekende keus voor toepassingen in de elektronika van de consument, medische apparatuur, industriële controleborden, en meer maakt. Globaal, biedt deze vertoning visuals van uitstekende kwaliteit, efficiënte gegevensoverdracht aan, ontvankelijke aanrakingscontrole, en veelzijdigheid, die tot het maakt een populaire keus onder fabrikanten die de vertonings naar oplossingen streven van uitstekende kwaliteit.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.