Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Polcd Technology Co., Limited Werknemer Diner Party
Evenementen
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu

Polcd Technology Co., Limited Werknemer Diner Party

2023-11-10

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Polcd Technology Co., Limited Werknemer Diner Party

 

Shenzhen, november 2023.TFT-LCDDe CEO van het bedrijf heeft zijn medewerkers onlangs een heerlijk en onvergetelijk diner gegeven.En teamgeest ontwikkelen en banden tussen collega's versterken.

 

Het evenement omvatte een verscheidenheid aan activiteiten en entertainment om een vrolijke en boeiende sfeer te garanderen.ervoor zorgen dat iedereen een heerlijke maaltijd heeft gehad.

 

Het werknemerdiner werd afgesloten met een hartelijke toespraak van de CEO,De Commissie heeft haar goedkeuring gehecht aan het voorstel voor een richtlijn van het Europees Parlement en de Raad betreffende de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen der Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten inzake de onderlinge aanpassing van de wetgevingen van de Lid-Staten.Hij benadrukte dat dergelijke evenementen regelmatig zullen worden gehouden om prestaties te vieren, de teambanden te versterken en een positieve werkomgeving te creëren.

 

Over Polcd:
Shenzhen P&O Technology Co., Ltd.Het heeft sterke geautomatiseerde productieapparatuur, R & D- en productieteams en strikt kwaliteitsmanagement ISO 9001, ISO 14001, RoHS, REACH en andere certificaten.Onze belangrijkste producten zijn TFT DisplayDe fabriek heeft een moderne productie stofvrije werkplaats van meer dan 5.300 vierkante meter en meer dan 330 werknemers.

 

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met:
WeChat / WhatsApp / Skype:008613714394335
Tel / fax: 86 755 21011746
E-mail: anna@polcd.com

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.