Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de juiste industriële wijze van de vertoningsaanraking te kiezen?
Evenementen
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu

Hoe te om de juiste industriële wijze van de vertoningsaanraking te kiezen?

2022-09-23

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om de juiste industriële wijze van de vertoningsaanraking te kiezen?

Hoe te om de juiste industriële wijze van de vertoningsaanraking te kiezen?

 

 

 

Daar zijn vele soorten de industriële methodes van de vertoningsaanraking hoe te om meest geschikte voor u te kiezen? Vandaag, zal ik u nemen om het verschil tussen het capacitieve scherm en het weerstand biedende scherm te begrijpen?


Wat zijn de verschillen tussen het capacitieve scherm en het weerstand biedende scherm?


1. Kosten: De capacitieve schermen zijn duurder. De capacitieve schermen van verschillende fabrikanten zijn over 10% aan 50% duurder dan de weerstand biedende schermen, terwijl de weerstand biedende schermen goedkoper zijn.


2. Machtsconsumptie: Het industriële vertonings capacitieve scherm verbruikt meer macht dan het weerstand biedende scherm.


3. Visueel effect: Het visuele effect van het capacitieve scherm en het weerstand biedende scherm is binnen zeer goed, maar het visuele effect is duidelijk verschillend in openlucht, vooral onder het zonlicht. De capacitieve schermen werken beter, maar de weerstand biedende schermen wijzen op zonlicht wegens de extra het schermlaag, die het visuele effect slechter maakt.


4. Haalbaarheid van multi-aanraking: De multi-aanraking van het capacitieve scherm kan, afhankelijk van de manier van implementatie en de gebruikte software worden gerealiseerd, en het is momenteel gerealiseerd. De multi-aanraking van het weerstand biedende scherm kan niet worden gerealiseerd.

 

5. Aanrakingsgevoeligheid: Het capacitieve scherm werkt door het huidige ontdekken van het menselijke lichaam te gebruiken, zodat kan om het even welk niet geleidend materiaal zoals vingernagels, handschoenen, enz. niet door het capacitieve ontdekkende systeem onder het scherm worden erkend, maar het weerstand biedende scherm werkt door de druksensor. U kunt om het even welk voorwerp gebruiken om te raken, naald steunen.


6. Schadeweerstand: De buitenste laag van het capacitieve scherm is een beschermende laag van kiezelzuurglas, die onder streng effect kan worden gebroken. De buitenste laag van het weerstand biedende scherm is een dunne film, die voor druk het ontdekken moet worden neergedrukt, en het weerstand biedende scherm steunt een naald, die het scherm aan krassen naar voren gebogen maakt, die een beschermende film en een vrij frequentere kaliberbepaling vereisen, maar het is moeilijker dan een capacitieve het schermonderbreking.


7. Netheid: De capacitieve schermen moeten met vingers worden geraakt, wat gemakkelijk is om vlekken op het scherm te verlaten, maar omdat de buitenste laag een glaslaag is, het gemakkelijk is schoon te maken. Het weerstand biedende scherm steunt verrichtingen zoals naald en spijkers, zodat is het niet gemakkelijk om het scherm te bevlekken.

 

8. Nauwkeurigheid: Het capacitieve scherm kan verscheidene pixel, maar in feite theoretisch bereiken, wegens de beperking van het contactgebied van de vinger, is het moeilijk voor ons doel minder dan 1cm nauwkeurig om te klikken. De weerstand biedende schermen, anderzijds, zijn nauwkeurig aan minstens één enkel vertoningspixel, dat kan worden gezien wanneer het gebruiken van een naald. Vergemakkelijkt handschriftherkenning en vergemakkelijkt verrichtingen in interfaces die kleine controleelementen gebruiken.

 

9. Milieuaanpassingsvermogen: De werkende temperatuur van het capacitieve scherm is tussen 0°C en 35°C, vereisend minstens 5%-vochtigheid. Er is geen specifieke waarde voor de werkende temperatuur van het weerstand biedende scherm, maar men heeft bevestigd dat het weerstand biedende scherm normaal bij een temperatuur van -15°C aan 45°C kan werken, en het weerstand biedende scherm heeft geen eisen ten aanzien van vochtigheid.

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.