Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om touch screen op TFT LCD toe te passen?
Evenementen
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu

Hoe te om touch screen op TFT LCD toe te passen?

2023-06-09

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe te om touch screen op TFT LCD toe te passen?

 

Het capacitieve touche screen is een gemeenschappelijke touch screentechnologie, die het principe van capacitieve weerstand gebruikt om de aanraking van de gebruiker te ontdekken. De capacitieve die touche screnen bestaan uit een laag sensoren van een transparant geleidend materiaal zoals het oxyde van het indiumtin of indiumzinkoxide wordt gemaakt, gewoonlijk behandelend de oppervlakte van de vertoning.

 

Wanneer de gebruiker het capacitieve touche screen raakt, zal de positie van de aanraking de distributie van het elektrische veld veranderen, resulterend in een verandering in de capacitieve weerstandswaarde. Een touchscreen controlemechanisme meet veranderingen in deze capacitieve weerstandswaarden en zet hen in digitale signalen om om te bepalen waar de gebruiker heeft geraakt. Daarom vereisen de capacitieve touche screnen geen mechanische knopen of druksensoren, maar kunnen gebruiker ontdekken die door het scherm wordt ingevoerd licht te raken of te naderen.

 

De voordelen van capacitieve touche screnen omvatten hoge gevoeligheid, snelle reactie, hoge betrouwbaarheid, en multi-aanrakingssteun. Zij worden wijd gebruikt in diverse elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, tabletcomputers, e-booklezers, autonavigatie, ATM-machines, enz.

 

Om een touch screen op TFT LCD toe te passen, worden de volgende stappen vereist:


1. Kies geschikt touch screen en TFT LCD, zorg hun interface ervoor en de grootte is compatibel.
2. Sluit het touche screen en TFT LCD aan de krings respectievelijk aan raad. De touche screnen moeten gewoonlijk aan een touch screencontrolemechanisme worden aangesloten, terwijl TFT LCDs met een LCD controlemechanisme moet worden verbonden.
3. Volgens de specificaties van het touche screen en TFT LCD, opstelling de kring en de software op de kringsraad om ervoor te zorgen dat zij correct communiceren en kunnen samenwerken.
4. Schrijf een softwarebestuurder zodat de toepassing met TFT LCD door het touche screen kan in wisselwerking staan. Dit vereist het gebruik van specifieke touchscreen en LCD controlemechanisme APIs en gewoonlijk een inzicht in de kenmerken en de beperkingen van touchscreens en TFT LCDs.
5. De test en zuivert het systeem om ervoor te zorgen dat het touche screen en TFT LCD behoorlijk werken en dat de toepassing correct aan gebruikersinput antwoordt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om touch screen op TFT LCD toe te passen?  0

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.