Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Hoe is 2,4 duim TFT Vertoning?
Evenementen
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu

Hoe is 2,4 duim TFT Vertoning?

2023-07-13

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Hoe is 2,4 duim TFT Vertoning?

2,4 duimlcd Vertoningsinleiding:
TFT LCDs, of thin-film transistorliquide crystale displays, zijn een essentiële component in moderne vertoningstechnologie toe te schrijven aan hun high-resolution mogelijkheden en lage machtsconsumptie geworden. Het is een populaire grootte voor vele toepassingen, met inbegrip van handbediende apparaten, digitale camera's, en draagbare gokkenconsoles. In dit artikel, zullen wij een gedetailleerd overzicht van de eigenschappen en de eigenschappen van de Module van 2,4 duimtft lcd verstrekken.

 

Instellingen van beeldscherm:
De 2,4 duim TFT LCD heeft een resolutie van 240 x 320 pixel, die duidelijke en gedetailleerde beelden verstrekt. Het heeft ook een hoge contrastverhouding van 250:1, die ervoor zorgt dat de kleuren trillend en nauwkeurig zijn. De vertoning heeft een het bekijken hoek van 178 graden, wat betekent het vanuit bijna om het even welke invalshoek zonder enig verlies van beeldkwaliteit kan worden bekeken. Bovendien, heeft de vertoning een helderheid van 300 cd/m ², die het gemakkelijk maakt om zelfs in helder zonlicht te lezen.

 

Interface:
Het 2,4 duimscherm heeft een standaard parallelle interface met 8 bits, die voor gemakkelijke integratie met microcontrollers en andere ingebedde systemen toestaat. Het heeft ook een ingebouwde SPI-interface, die een betrouwbaardere en snellere gegevensoverdrachtssnelheid verstrekt. De vertoning steunt ook een verscheidenheid van communicatie protocollen, met inbegrip van I2C en UART, makend het met een brede waaier van apparaten compatibel.

 

Touchscreen:
Het paneel van de 2,4 duimaanraking komt met weerstand biedende touchscreen, die voor gemakkelijke navigatie en controle van de vertoning toestaat. Touchscreen is hoogst ontvankelijk en nauwkeurig, makend tot het ideaal voor toepassingen die nauwkeurige input vereisen. Het heeft ook een kras-bestand oppervlakte, die duurzaamheid en bruikbaarheid op lange termijn verzekert.

 

Machtsconsumptie:
Het is een lage machtsconsumptie, die tot het maken ideaal voor apparaten op batterijen. Het heeft een typische machtsconsumptie van 120mW, die verder tot 20mW op reservewijze kan worden verminderd. De vertoning heeft ook een ingebouwd energiebeheersysteem, dat helpt om machtsgebruik te optimaliseren en de levensduur batterij van apparaten uit te breiden.

 

Extra Eigenschappen:
De 2,4 duimlcd Module heeft verscheidene extra eigenschappen die tot het een veelzijdige en betrouwbare vertoning maken. Het heeft een ingebouwde temperatuursensor, die helpt om ervoor te zorgen dat de vertoning binnen zijn gespecificeerd temperatuurgamma werkt. Het heeft ook een ingebouwde backlight, die verenigbare en eenvormige verlichting over de volledige vertoning verstrekt. Bovendien, heeft de vertoning een compact en lichtgewichtontwerp, dat het gemakkelijk maakt om in een brede waaier van apparaten te integreren.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe is 2,4 duim TFT Vertoning?  0

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe is 2,4 duim TFT Vertoning?  1

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.