Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Scherp-rand Onthulde de Vertoning van 3,5 duimtft lcd
Evenementen
Contacteer ons
86-755-21011746
Contact nu

Scherp-rand Onthulde de Vertoning van 3,5 duimtft lcd

2023-05-26

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Scherp-rand Onthulde de Vertoning van 3,5 duimtft lcd


De belangrijke vertoningsfabrikant kondigde de lancering van zijn overzicht 3,5“ aan TFT LCD, leverend superieur kleurenprestaties, duidelijkheid, en realisme voor een opgeheven visuele ervaring. Het opscheppen verstrekken de het uitzonderlijke reflectievermogen en duurzaamheid, de vertoning de beelden binnen van uitstekende kwaliteit in diverse verlichtingsvoorwaarden, zowel als in openlucht.

 

Het 3,5 duimtouche screen kenmerkt lage machtsconsumptie en hoge prestaties, die tot het maken de eerste keus voor smartphones, draagbare gokkenapparaten, digitale camera's, minitelevisietoestellen, en andere draagbare apparaten.

 

De 3,5-duim TFT LCD-Module heeft een brede waaier van toepassingen en kan aan de behoeften van de diverse industrieën en toepassingen voldoen.
Bijvoorbeeld, kan het in beeldzoekers en de voorproefschermen van digitale camera's worden gebruikt om gebruikers te helpen betere foto's en video's nemen; de schermen van draagbaar spel troost om high-definition gokkenervaring te verstrekken; vertoningen van huistoestellen zoals slimme huiscontroleborden, TVs en audiosystemen enz. wearable apparaten: de vertoningsschermen van slimme horloges, gezondheidsmonitors en andere die wearable apparaten, aan vertoningstijd worden gebruikt, gezondheidsgegevens; de industriële controleborden gebruikten om productielijnen en materiaal te controleren en te beheersen; de vertoningsschermen van medische apparaten, aan vertonings Geduldige informatie, medische beelden, enz. worden gebruikt die.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China TFT LCD-Vertoning Leverancier. Copyright © 2022-2024 polcd.com . Alle rechten voorbehoudena.